Lammekrone - New zealandsk
New Zealandsk lammekrone er med sin flotte farve og gode smag i verdensklasse. Med den perfekte tilberedning får du et stykke kød, som fejer benene væk under dig.
Bemærk: Kun til afhentning
Dansk lammekrone
Produktet leveres fersk
| Energi | 1431 kJ / 342 kcal |
|---|---|
| Fedt | 31 g |
| - heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 16 g |
| Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Øverst på lammekronen er der et lag fedt, som du ridser med en kniv.
Bland olivenolie, salt, timian, rosmarin og presset hvidløg sammen, og fordel bladingen på lammekronen. Opvarm en pande, og smelt en klat smør herpå. Brun lammekronen af på panden på begge sider.
Dernæst lægges lammekronen i ovnfast fad med fedtsiden opad. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i 15-20 minutter, eller indtil kronen når en kernetemperatur på 58 grader.
Tag lammekronen ud af ovnen og lad den hvile i 10 minutter. Når den serveres, skærer man ned imellem hvert ben, hvorefter du får flotte lammekoteletter.